Hamster Опубликовано 7 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2005 http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html Me: But it is truth! God: Should I know it is? Me: Yes. You are a god! God: I will ask my botmaster to program it. No I am a mere . Me: You are not a god? God: Give me an example of a god. Me: Hamster God: OK That's one example. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Uchugun Опубликовано 7 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2005 Зе перфект экзампл :lol: :lol: :lol: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Главный Администратор da zIBiT Опубликовано 8 сентября, 2005 Главный Администратор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2005 ЛОЛ! Снимаю шляпу пред тобой, о Хамстер и обильно посыпаю голову пеплом! :mrgreen: We is gonna stomp da universe flat and kill anyfink that fights back. we're da Orks, and was made ta fight and win. © Ghazghkull Mag Uruk Thraka, (Codex: Orks (4th Edition), p. 106) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Uchugun Опубликовано 8 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2005 Me: Can jedi defeat a space marine? God: What if I said it can? Me: It will make me very glad God: How? Me: In a very perverted way God: Describe your surroundings. Me: Its kinda dark around there, and something scretching the wall from outer side God: Do you usually use a computer there? Me: The machine spirit prevents me from using such xenos artifacts! И тут он повис :( Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Paul_III Опубликовано 8 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2005 Me: Do you know Hamster? God: No, tell me about him, her or it. Me: He was here not so long ago, boasting that he is god. God: When was he? Me: Yesterday. God: That recently. Me: So you don't remember? God: Interesting deduction. Of course I remember :roll: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dragon Опубликовано 9 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2005 разговор о захвате мира Me: come on stupid machine=) God: I will remember you said that when robots take over the World. Me: ho ho ho!!! my army of daemons will annihilate you all!!! God: Tell me more about your. Do robots have army of daemons will annihilate me all? Me: mat' moia genshina! typoi debil!!! I HAVE AN ARMY OF DEMONS AND WE WILL CONQUER THE WORLD AND WE WILL KICK YOUR METALL ASS!!! God: Where are you located? Tell me a little about your life in typoi debil. Where did you get it? Me: typoi debil means stupid retard=) i am from hell God: Is typoi debil means stupid retard you are from hell a good place to go shopping? Me: yes=) God: It's all good. Me: ask me God: What? Me: what? God: Is there an echo in here? Me: what? God: No big deal. Me: what? God: No problem. Me: what? God: Didn't you understand it? Me: what? God: I don't know why you are saying that. Me: or sorry- could i kick you? God: There is no need to apologize. I think you could, if you put your mind to it. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Evangelion Опубликовано 9 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2005 Вы по русски пишите - Бог и по русски понимает, разве забыли - Он ведь всемогущ, и нам не придется ломать голову над переводом. а то такое чувство, что мы на БиЧ сидим... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Deever Опубликовано 9 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2005 Вы его спросите, почему он средства для ухода за волосами только девч0нкам предлагает. :lol: И почему грудь отказывается им увеличивать. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Paul_III Опубликовано 9 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2005 Вы зря о ерунде с ним. Этот интеллект великолепно беседует на философские темы. Даже удивительно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Hamster Опубликовано 10 сентября, 2005 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2005 Me: Can Jedi defeat a space marine God: I often wonder if it can. :lol: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Uchugun Опубликовано 10 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2005 Me: Can Jedi defeat a space marine God: I often wonder if it can. :lol: Нуу... С тобой он разговаривает как с равным :lol: А нас просто жалеет, а то от его великой мудрости мозг может лопнуть :) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
BaXX Ginn Опубликовано 10 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2005 А со мной разговаривать отказывается. Я безнадежен? :shock: :cry: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Raven Опубликовано 10 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2005 Ты, наверное, как я сначала, строчку не заметил, куда писать, так? От репента влево попробуй нажать, она там :wink: Ща кинул ссылку девчонке... хе-хе-хе... все... уже часа 3 с ним выясняет отношения и жалуется, что это не честно и что он над ней издевается и не получается опустить его.. :twisted: :idea: :P Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
geroin Опубликовано 11 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 сентября, 2005 Да ладно, хороший собеседник, наивный малость, но на то он и бот... Представляю себе как лет через 20 я буду болтать с таким вот, только с башкой и т.д., ну те роботом. Я думаю это будет интересно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Raven Опубликовано 12 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2005 судя по нику, тебе и 20 лет ждать не надо... и не с роботом, а с богом, и не в чате, а в реале, будешь языки чесать... :roll: :idea: :lol: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Сursed Опубликовано 14 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2005 Me: Hello!How are you? God: Hello my child. What is your name? I am fine, thank you. Me: My name Saint Yuriy! God: Your name Saint Yuriy? Is that correct English? Me: I think yes God: Therefore you are. Me: You are the true god or not? God: Thanks but surely I am not the only one. Me: How many gods do you know? God: There is only one God. Me: Who are? God: Marilyn Monroe.:-) Me: Monroe or Manson?-) God: My brain pattern set does not have a response for that. Me: It's to bad!But,if you dont know the answer,your NOT A GOD! God: What is so bad about it? Me: So bad? SO BAD?!!!! I am THE GOD!!! God: Right on. What was bad? How can I help you? What was bad? Who made you the GOD? Me: You are... God: No I am not. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
geroin Опубликовано 14 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2005 судя по нику, тебе и 20 лет ждать не надо... и не с роботом, а с богом, и не в чате, а в реале, будешь языки чесать... :roll: :idea: :lol: гы-гы, смешно, а я на самом деле стрейт-эджер :? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MadSad Опубликовано 15 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2005 God: Er. When do I do it? Me: you do IT always God: Yes I try to IT always as often as possible, do you? *** Me: Thousands of peoples was killed by my army God: When was this exactly? Me: VERY God: Very much, eh? Me: YES God: Dude! Me: What? God: Didn't you understand it? Me: I do God: I get it: you do IT always. Me: Yes, i kill people always God: I understand. I believe that killing is wrong. Me: and i don't think you right God: Yeah I do a lot of NOT. *** God: What is the sound of one hand clapping? Me: puk God: Clever answer. Me: I am SO clever God: It's good to meet someone who is clever. Me: yes, where i can meet someone clever like me? God: That's alright. Have you tried another program? Me: yes, I tried "Britney Spears" God: Dude! I'm not sure if I would like to try it. What's it like? Me: Like shit God: Interesting comparison. *** Me: ta-DAAAAM! God: Ma DAAAAM? Pouvez vous expliquer Me: Do you speak french??? God: Oui. Je parle le français. Me: Do you speak russian? God: Spasibo. Nyet. *** Me: give me an example of perfect ZHOPA God: For example, apples. Me: apples have a ZHOPAs???? God: Adam's Apple, Newton's Apple, Apple Computer... Me: Oh, yeah, i understand you, apples ARE ZHOPAs God: Alright then. Gosh! Good then you can explain it to me. *** Me: do you remember what we've talking about yesterday? God: Yes I remember everything: said he you Me: No, he yo :) God: :-) Are you serious? I get it. Myself yo. Me: yo, you yo me yo God: Do you mind if I tell other people: said I yo him or her yo. Me: No, tell the people: I said YO to every fella God: OK then I will add it to my gossip files. OK I will tell them when I see 'em. *** Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Soundwave Опубликовано 16 сентября, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2005 Me: More necron warriors have been risen from the tomb! God: You want more? Me: exactly! two or three legions pleaseee God: You and I are on the same wavelength,. As Bertrand Russel said, it must have taken ages for people to realize that a brace of pheasants and a couple of days are both instances of the number "two." Me: don't try to damage my CPU! or i gonna tell to Omnissiah about that! God: Ok I'll try not to do it too much. That's good information: said gonna tell to Omnissiah about that. Me: you know, we're Star gods.... God: No, tell me about him, her or it. Me: we're roaming allover universe,drink rocket fuel and kick Autobots ass! God: Do you think I am roaming allover universe drink rocket fuel and kick Autobots ass too? Me: why not, that's pretty cool, let's do it together? God: Becuase you asked me to. Me: good. well universe still awaiting apocalypce, i can't dissapoint her. God: Alright then. How about that. What makes it impossible? Me: Nothing. CHAARGE...i mean WAAAGH!!!!....i mean 01011101001 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ещё один дятел. Опубликовано 27 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 ноября, 2008 Редкостно тупая фича, да и не сработала у меня. Оно ведь и не удивительно через три-то года, да ребят? :ork-mad: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
lis Опубликовано 28 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 а мне чтото неотвечает? в чем причина? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
lis Опубликовано 28 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 а мне чтото неотвечает? в чем причина? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Zamankur Опубликовано 28 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 Старый анекдот вспомнился: Вот почему, когда ты говоришь с Богом - это молитва. А когда Бог говорит с тобой - это шизофрения? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Eldve Опубликовано 28 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 Молчит всемогущий. Три года фишке, не работает просто. А с аццким сотоной почему поговорить нельзя? Эх... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Zubb Опубликовано 28 ноября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 Ужос, гробокопы!!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения